Μάθετε Περισσότερα

Για το πείραμα της Γκιώνας

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να αποδείξουμε ότι τα Υβριδικά Συστήματα Europa 5500 Hybrid αποκλείουν πραγματικά το κρύο; Το επιχειρήσαμε στην πράξη! Ένα έμπειρο συνεργείο ανέλαβε να αντικαταστήσει τα παλιά ξύλινα κουφώματα του ορεινού καταφυγίου Γκιώνας.

Το καταφύγιο βρίσκεται σε μια εξαιρετικά δυσπρόσιτη περιοχή, σε υψόμετρο 1850 μέτρων, όπου η θερμοκρασία αγγίζει τους -20°C το χειμώνα. Μετά από πολύ χωματόδρομο, οι άνθρωποι του συνεργείου συνέχισαν με τα πόδια μεταφέροντας τα βαριά συστήματα. Ανέλαβαν να τα εγκαταστήσουν κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες και μέσα σε λίγες ώρες, αφού έπρεπε να έχουν φύγει αρκετή ώρα προτού νυχτώσει για να επιστρέψουν στα αυτοκίνητα.

Στο εξής, οι ορειβάτες αλλά και οι κάτοικοι που επισκέπτονται το καταφύγιο, θα απολαμβάνουν μια εξαιρετικά καλύτερη διαμονή, χωρίς το έντονο κρύο και τις απώλειες θερμότητας που παρουσιάζουν άλλα κουφώματα. Έτσι, αποδεικνύεται στην πράξη η δύναμη των Υβριδικών Συστημάτων Europa 5500 Hybrid.

Για τα πιστοποιημένα Υβριδικά Συστήματα Europa 5500 Hybrid

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ενεργειακών μελετών EPACAD, τα Υβριδικά Συστήματα Europa 5500 Hybrid εξοικονομούν έως και €500 από τα έξοδα θέρμανσης μιας κατοικίας.

Όλες οι σειρές Υβριδικών Συστημάτων αλουμινίου Europa έχουν σχεδιαστεί και κατασκευάζονται αποκλειστικά με στόχο την αποτελεσματική εξοικονόμηση ενέργειας.

Η καινοτομία τους είναι ένας δυνατός συνδυασμός αλουμινίου και πολυαμιδίου, που συμβάλλει στη δραστική μείωση του συνολικού συντελεστή μεταφοράς θερμότητας μέσω του κουφώματος. Έτσι, περιορίζεται σημαντικά η ανάγκη λειτουργίας συστημάτων θέρμανσης-ψύξης και επιτυγχάνεται οικονομία στην κατανάλωση, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

Για τον ίδιο λόγο ακριβώς, τα Υβριδικά Συστήματα αλουμινίου Europa συμβάλλουν σημαντικά στην ουσιαστική προστασία του περιβάλλοντος.

Για τη συμμετοχή σας στο μεγάλο διαγωνισμό

Τα συστήματα αλουμινίου Europa αποδεικνύουν έμπρακτα ότι… θωρακίζουν το σπίτι σας, μέσα από τα μεγάλα δώρα που προσφέρουν.

Για να τα διεκδικήσετε, ακολουθήστε τα εξής απλά βήματα:

  1. Δείτε το βίντεο και συγκρατήστε τις πληροφορίες που περιέχει σχετικά με το Πείραμα της Γκιώνας
  2. Απαντήστε στις τρεις ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής που εμφανίζονται αμέσως μετά. Υπάρχει μόνο μια σωστή απάντηση ή σειρά απαντήσεων σε κάθε ερώτηση. Το σύστημα σας ενημερώνει αν έχετε απαντήσει σωστά και σας δίνει την ευκαιρία να προσπαθήσετε ξανά σε περίπτωση λάθους
  3. Μόλις δώσετε τις σωστές απαντήσεις, συμμετέχετε αυτόματα στην κλήρωση
  4. Επιλέξτε αν θα δώστε τα στοιχεία σας μέσω facebook ή μέσω email, ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας αν είστε ανάμεσα στους νικητές.

Καλή σας επιτυχία