Νικητές Διαγωνισμού

 • 1ο βραβείο

  Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων με νέα Συστήματα Αλουμινίου EUROPA (αξίας έως και €12,000) στο σπίτι του κου Κώστα Μπάκουρου στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, μεγάλου νικητή του προηγούμενου διαγωνισμού της Europa «Πείραμα της Γκιώνας», όπου τα συνολικά δώρα έφταναν τα €13,500!
  Η δωρεάν αντικατάσταση των συστημάτων αλουμινίου περιλάμβανε τόσο τα υλικά όσο και τα έξοδα τοποθέτησης. Η διαφορά είναι αισθητή και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό και άψογο, όπως ανέφερε ο ίδιος ο κος Μπάκουρος μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, ενώ ταυτόχρονα ευχαρίστησε την Europa Profil Αλουμίνιο Α.Β.Ε. και τους ανθρώπους της.
  Οι εργασίες κατασκευής και τοποθέτησης πραγματοποιήθηκαν εθελοντικά από το συνεργείο του πιστοποιημένου κατασκευαστή και μέλους του EUROPA Club στην Καλαμάτα κου Αθανάσιου Κατσίρη & Σια Ο.Ε. , συμβάλλοντας ουσιαστικά στο τελικό αποτέλεσμα.

 • 2ο βραβείο

  Δεύτερος τυχερός αναδείχτηκε ο κος Κωνσταντίνος Λούμος από τα Καμίνια Αττικής, που κέρδισε μία θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας αξίας €1,200. Ο τυχερός έχει ήδη παραλάβει την πόρτα του, η οποία τοποθετήθηκε, αναβαθμίζοντας σε επίπεδο ασφαλείας την κατοικία του.
  Το τρίτο δώρο ήταν ένα ηλεκτρονικό ματάκι εξώπορτας , το οποίο έχει ήδη αποσταλεί στους τυχερούς νικητές.
  Η συμμετοχή στον διαγωνισμό ήταν ιδιαίτερα αυξημένη. Χαρακτηριστικό είναι ότι μετά τη λήξη του, έχουν αποσταλεί αρκετά μηνύματα από ιδιώτες ρωτώντας πότε θα επαναληφθεί ο σχετικός διαγωνισμός. Με τις ενέργειες αυτές η Europa ανταποδίδει την στήριξη στους χιλιάδες καταναλωτές που εμπιστεύονται καθημερινά και επιλέγουν τα προϊόντα της.